• Nieuwe train(st)ers gezocht voor Boeimeer Plus Kampioenen

  Voor de Boeimeer Plus Kampioenen zijn we op zoek naar nieuwe enthousiaste train(st)ers die op vrijdagavond willen helpen met de training. Momenteel beschikt het Plusteam over vier trainers, maar hiervan hebben er twee zeker voor het aankomende seizoen wat beperkingen qua beschikbaarheid i.v.m. hun werk en een opleiding. 

  Voetbalvereniging Boeimeer is in de omgeving van Breda de enige club met een team voor kinderen met stoornissen in het autismespectrum. Veel ouders van kinderen met autisme en/of ADHD weten niet dat deze mogelijkheid bestaat. Elke vrijdagavond kunnen jongens en meiden tussen de 6 en 18 jaar bij de Boeimeer Plus Kampioenen van 18:10 uur tot 19:10 uur lekker komen voetballen, waarbij het plezier voorop staat. Er wordt geen competitie gespeeld; wel zijn er een paar toernooien per jaar.

  Het Plusteam is niet te vergelijken met zogeheten G-teams, de kinderen van het plusteam hebben in principe geen fysieke beperkingen, aan de buitenkant zie je ook niet dat ze anders zijn. Dat kan in het dagelijkse leven heel lastig zijn, omdat er soms dingen van ze verwacht worden die niet realistisch zijn. In de reguliere elftallen komen zij niet tot hun recht, maar ze passen ook niet in een G-team. Het voetbaltechnische deel is echt ondergeschikt aan het plezier. Het gaat er om dat ze lekker buiten bewegen en met elkaar aan het sporten zijn.

  Geïnteresseerd?

  Ervaring is geen verplichting. Heb je interesse kom een keer vrijdagavond langs om te kijken bij een training! Bij vragen kan je mailen naar Plusvoetbal@boeimeer.nl of een berichtje sturen naar 06 40398652 

   

   

   

   
rfwbs-slide