• Vacature tolk/vertaler diverse talen

  BSV Boeimeer is steeds op zoek naar enthousiaste en proactieve mensen die ons team willen versterken. Boeimeer is een verenging die toegankelijk is voor iedereen die van voetbal houdt. Momenteel hebben wij een groeiend aantal leden dat de Nederlandse taal niet of beperkt beheerst. Graag willen wij dat ook zij zich welkom voelen en gehoord kunnen worden.   

  Om dit voornemen te bekrachtigen wil BSV Boeimeer een netwerk opstellen van mensen die naast het Nederlands ook een andere taal beheersen en of spreken. Dus spreek jij Arabisch, Amazigh, Turks, Frans, Bulgaars, Russisch, Pools, Spaans of een andere taal? Meld je dan aan om andere anders sprekenden te helpen elkaar te begrijpen! 

  Gezocht: Tolk/ vertaler van diverse talen (op afroep) 

  Het gaat om een flexibele taak die kan worden gevraagd op momenten dat het nodig is. Bijvoorbeeld om afspraken af te stemmen tussen de trainer en de speler of diens ouders of als een andere situatie zich voordoet waarbij duidelijke communicatie belangrijk is.  

  Taakomschrijving 

  • Ondersteunt speler en ouder(s) via de telefoon of door aanwezig te zijn tijdens momenten waarop vertaling nodig is; 
  • Ondersteunt zo nodig bij vertaling van schriftelijke informatie, zoals bijvoorbeeld bij het invullen van de verplichte spelregeltest voor spelers vanaf 16 jaar; 
  • Is sociaal vaardig. 

  Als nodig zal een gesprek steeds plaats vinden op Sportpark Heksenwiel, thuishaven van BSV Boeimeer en wedstrijd- en trainingscomplex voor de jeugdteams van NAC Breda. Een plek waar op verschillende niveaus wordt gevoetbald en plezier voorop staat.  

  Een goed begrip draagt bij aan een goede sfeer! En voetbal helpt om mensen te verbinden ongeacht achtergrond, geloof en cultuur.  

  Help jij om te verbinden?  

  Ben je geïnteresseerd? 
  Meld je dan aan via vrijwilligers@boeimeer.nl om de mogelijkheden te bespreken. 

rfwbs-slide