• Vacature medewerker wedstrijdsecretariaat

  BSV Boeimeer is steeds op zoek naar enthousiaste en betrokken mensen die onze vereniging willen versterken. Momenteel zoeken wij een ‘medewerker van het wedstrijdsecretariaat’, de spil voor een gezellige voetbalzaterdag.  

  Ons Sportpark Heksenwiel is naast de thuishaven van BSV Boeimeer ook een belangrijk wedstrijd- en trainingscomplex voor alle jeugdteams van NAC Breda. Er wordt op verschillende sportieve niveaus gepresteerd hetgeen een dynamische omgeving creëert hier in de Haagse Beemden.  

   
  Gezocht: medewerker wedstrijdsecretariaat (circa 5 uur per week*) 
   
  Als medewerker van het wedstrijdsecretariaat ben je belangrijk en zorg je voor een gastvrij onthaal van én ben je een vraagbaak voor scheidsrechters en leiders van de teams voor en na de wedstrijd.  

  Werkzaamheden: 

  • Zorgt voor de ontvangst van scheidsrechters en de leiders van uitspelende teams 
  • Verstrekt informatie over de geplande velden en kleedkamers  
  • Verstrekt wedstrijdballen en vlaggen 
  • Controleert en publiceert wedstrijdverslagen en uitslagen en zo nodig strafrapporten 
  • Geeft tijdig afgelastingen door aan trainers/ leiders van beide partijen en aan de scheidsrechter 

   
  * Het aantal uur per week is een tijdsindicatie en vindt altijd in overleg plaats. Meerdere aanmeldingen voor deze leuke functie betekent minder tijdsinvestering per persoon. 
   

  De functie vraagt om goede communicatieve vaardigheden en voldoende organiserend vermogen. Daarnaast vind je het leuk om veel mensen te ontmoeten en te helpen. Je bent cruciaal voor de organisatie van de leukste dag van de week! Je inzet is vooral gewenst op de zaterdagmiddagen.   

  Boeimeer is trots op de prettige en veilige sfeer binnen de vereniging. Als vrijwilliger hoef je geen voetbalkenner te zijn en sta je niet alleen. Wel krijg je enorm veel waardering van spelers, leiders en andere vrijwilligers. Meld je aan en help mee aan het stroomlijnen van onze faciliteiten in een gastvrije omgeving. Bij voorkeur ontvangen wij meerdere kandidaten om de zaterdagen onderling te kunnen verdelen.  
   

  Ben je geïnteresseerd? 
  Heb jij interesse en ruimte om bij te dragen aan een gezellige voetbalzaterdag? Meld je dan aan via vrijwilligers@boeimeer.nl om de mogelijkheden te bespreken. 

rfwbs-slide