• Voorlopig oefenprogramma en trainingsschema bekend

    Terwijl de meeste leden nog aan het genieten zijn van de zomervakantie, zijn de voorbereidingen op het nieuwe seizoen achter de schermen volop bezig. De eerste oefenwedstrijden staan inmiddels ingepland. Het overzicht van deze wedstrijden is hier terug te vinden.  

    Daarnaast heeft de Jeugdcommissie de conceptversie van het trainingsschema gereed. Deze is hier terug te vinden. De selectieteams kunnen de trainingen weer aanvangen vanaf dinsdag 6 augustus. Voor de recreantenteams is het mogelijk om vanaf 19 augustus te starten met trainen. De conceptversie van het trainingsschema geldt totdat het D-veld klaar is (verwachting najaar 2019). Het trainingsschema is gemaakt op basis van de wensen die geuit zijn door de trainers op de avond waarop de het eerste concept van de nieuwe indeling gepresenteerd werd. De Jeugdcommissie heeft nog een opmerking bij dit nieuwe schema voor alle trainers en spelers. Zo is afgesproken dat vanaf volgend seizoen het ballenhok echt om 22:00 uur sluit. Teams die trainen in het laatste blok dienen daarmee rekening te houden en tijdig op te ruimen.

    Het bestuur van B.S.V. Boeimeer wenst iedereen nogmaals een prettige vakantie. Wij zien elkaar in augustus weer op en langs het voetbalveld!

rfwbs-slide