• Voorlopige teamindelingen 2019/2020

  Afgelopen week zijn de laatste puntjes op de i gezet voor de indeling van de bovenbouw voor 2019/2020. De indeling maken is altijd een hele moeilijke klus maar het is gelukt om een conceptindeling te hebben voor 2019/2020.

  De indeling die hier gecommuniceerd wordt, blijft tot het begin van het seizoen 2019/2020 een concept-indeling omdat er nog steeds in- en uitschrijvingen mogelijk zijn. In verband met de privacy van de spelers worden er enkel voornamen en de eerste letter van de achternaam weergegeven.

  Heb jij vragen/opmerkingen over de nieuwe indeling dan kun je een mail sturen naar jeugd@boeimeer.nl. Alle mails worden verzameld en op een later moment worden de vragen/opmerkingen geïnventariseerd door de jeugdcommissie.

  Trainers en leiders gezocht
  Naast het indelen van spelers in teams, moeten de teams ook voorzien worden van minimaal één trainer en één leider. In de voorlopige indeling is aangegeven welke trainer welk team gaat trainen. Tot onze spijt is nog niet elk team voorzien van een trainer. Ben jij geïnteresseerd en gekwalificeerd om een selectieteam te trainen, dan horen we dat heel graag. Houd jij je liever bezig met recreanten, en denk je erover om één van de Boeimeer teams te trainen, dan horen we dat ook heel graag. We gaan graag met je in gesprek. Interesse om een team te gaan trainen, kun je kenbaar maken door een mail te sturen naar jeugd@boeimeer.nl.

  JO-7

  JO-8

  JO-9

  JO-10

  JO-11

  JO-12

  JO-13

  JO-14

  JO-15

  JO-16

  JO-17

  JO-19

  MO-19

rfwbs-slide