• “Boeimeer zijn we samen, help jij ook mee de bal te laten rollen?”

  B.S.V. Boeimeer is een bloeiende voetbalvereniging die op zoek is naar enthousiaste vrijwilligers. Vrijwilligers vormen het hart van de vereniging. Zonder vrijwilligers is er geen voetbal.

  Als vrijwilliger bij Boeimeer lever je een waardevolle bijdrage aan de ontwikkeling van jonge spelers, de organisatie van activiteiten en het reilen en zeilen van de club. Als vrijwilliger bij Boeimeer hoef je geen bal verstand van voetbal te hebben, maar affiniteit met de club, plezier en enthousiasme worden zeer gewaardeerd.

  Je ontmoet andere betrokken vrijwilligers, trainers, ouders en spelers, waardoor je leuke sociale contacten opbouwt.

  Wil jij deel uitmaken van de club van je (klein)kind of vind je het leuk een maatschappelijke bijdrage te leveren? Sluit je dan aan als vrijwilliger en maak het verschil in onze club. Of je nu interesse hebt in coaching, evenementenorganisatie of administratieve taken, jouw inzet is van onschatbare waarde. Samen kunnen we een voetbalomgeving creëren waarin spelers plezier hebben, kunnen groeien en vriendschappen kunnen opbouwen. Doe mee en word onderdeel van B.S.V. Boeimeer!

  Zie je geen vacature die bij je past, maar wil je wel je steentje bijdragen aan onze club? Neem dan contact op met de vrijwilligerscommissie via vrijwilligers@boeimeer.nl om de mogelijkheden te bespreken.  

 • Aanmelden trainer/leider

  Heb je interesse om trainer/leider te worden van een team? Meld je dan aan via het online aanmeldformulier. Klik op niet-spelend lid en geef in het veld opmerkingen aan voor welk team je wilt inzetten. Na inschrijving vraagt B.S.V. Boeimeer een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor jou aan. 

rfwbs-slide