• Wedstrijdverslag GSA - Baronie

  Afgelopen zaterdag stond de kraker tegen Baronie op de agenda. Dat daarbij niet alleen de 2e plek op de ranglijst op het spel stond, werd al snel duidelijk.
   
  De wedstrijd was een paar minuten onderweg toen Boeimeer een corner kreeg. Vanaf de linkerkant werd de bal ingebracht en bij de tweede paal door een tegenstander getoucheerd. De bal passeerde tergend langzaam de doellijn en Boeimeer beleefde daarmee een prima start.
   
  Dit betekende echter niet dat het een makkelijke middag zou worden want ook Baronie liet zien prima te kunnen voetballen. Zo was het de nummer 10 van Baronie die van afstand uitstekend afvuurde maar gelukkig kwam deze poeier via de onderkant van de lat voor de doellijn terecht en kon Boeimeer vervolgens weer uitverdedigen. Ondanks dat Boeimeer tot aan de rust ook nog een aantal goede mogelijkheden kreeg, was 1-0 uiteindelijk toch de ruststand.
   
  Het begin van de tweede helft was een kopie van die van de eerste. Alleen dit keer was het Baronie die vanaf de rechterkant een corner mocht nemen. Er volgde een indraaiende bal die door een misverstand voorbij de eerste paal doel trof; 1-1. Een domper voor Boeimeer maar gelukkig resteerde er nog genoeg tijd om op zoek te gaan naar een beter resultaat. Dat dat geen garantie biedt bleek wel uit het verdere verloop van de tweede helft. Hier en daar werden er wel speldenprikjes uitgedeeld maar uitgespeelde kansen waren schaars. Het was Baronie die het nog een keer van afstand probeerde maar Tyara tikte de bal na een magistrale zweefduik uit de kruising.
   
  Tegen de tijd dat velen wellicht al vrede hadden met een gelijkspel, was het Lynn die daar toch anders over dacht. Zij kreeg 2 minuten voor tijd die bal voor haar voeten en haalde van eigen helft uit. Terwijl alle aanwezigen de bal ademloos volgden, vloog deze richting het doel van Baronie. Een explosie van blijdschap volgde nadat deze uiteindelijk in de linker kruising plofte.
   
  Meiden, van harte gefeliciteerd met deze zwaarbevochten driepunter en het veroveren van de 2e plaats!
rfwbs-slide