• Winnaars Grote Clubactie

    In het najaar hebben alle teams van B.S.V. Boeimeer weer hun best gedaan om loten te verkopen voor de Grote Clubactie. Inmiddels is bekend dat we een opbrengst voor de club hebben van € 716,50 euro. Helaas minder dan de doelstelling die we hadden om € 1.750,- op te halen, maar alsnog een mooi bedrag, waar we heel erg blij mee zijn.  Laten we dat beter doen in 2020 ! De komende tijd gaan we bedenken waar we dit geld aan gaan uitgeven. 

    Uiteraard hangt er weer een beloning vast aan het team dat de meeste loten heeft verkocht. Onze Sponsoren Koekoek Pannekoek en Domino's Pizza hebben mooie prijzen beschikbaar gesteld. Het team wat de meeste loten heeft verkocht is JO10-4 met 53 loten. JO10-4 mag Pizza bestellen bij onze sponsor Domino's Pizza. De persoon welke de meeste loten heeft verkocht is Luis Filipe Casimiro Trindade, hij heeft maar liefst 52 loten verkocht. De winnaars mogen zich melden op het mailadres: sponsoring@boeimeer.nl

    Iedereen nogmaals bedankt voor het (ver)kopen van de loten. Daarnaast wil de sponsorcommissie Satish Khieroe bedanken voor de coördinatie van de verkoop van de loten.

rfwbs-slide